SVADBENI SALON BRAĆA ĐUKIĆ

Svadbeni salon se nalazi u sklopu našeg hotela Braća Đukić.
Ekskluzivno uređen, prirodan ambijent, vrhunska usluga, svadbeni salon Braća Đukić pruža zaista jedinstveni šarm i nezaboravna svadbena sjećanja.

V-5
Kad bi bilo jos zvjezdica, zasluzili bi jos vise!! Svaka cast gospodinu Vinku i gospodji Brankici na ovako dobro organizatorskom duhu! Mi smo prezadovoljni organizacijom i uslugom. A jos vise smo srecni kad cujemo od nasih gostiju da nije bilo mane. Vi znate kako se radi dobar posao! Da svadbu ispocetka moramo organizovati, ponovili bi isto tako, sto bi najprije pokucali na Vasa vrata i zbog Vas bili spremni pomjeriti nas termin! Puno srece i uspjeha u daljem radu... Vasi zadovoljni mladenci Irena i Sinisa
Irena Bobrek Bojić
Prekrasan ambijent, vrhunska usluga, srdačan doček, prelijepo uređeno mjesto za vjenčanja "na otvorenom", duga tradicija u ugostiteljstvu, ukusna hrana, higijena na visokom nivou... prelijepo uređeni apartmani... srdačni domaćini, visoko profesionalan šef sale... Mjesto od povjerenja - preporuka, od srca, svima koji traže uslugu "od obraza"
Svjetlana Ceca Milic
Evo, nakon što su se slegli utisci, da napišem svoje mišljenje. I nakon mjesec dana, ne mogu naći ni jednu primjedbu koju bih napisao, jednostavno nevjerovatno ali ako postoji termin savršeno, onda su ljudi koji vode ovaj svadbeni salon definitivno najbliže tome. Mogu reći samo da sam sretan što je moje vjenčanje bilo u Svadbenom salonu Braća Djukić. Puno pozdrava kompletnom osoblju na svemu, HVALA VAM!
Davor Josipovic